Home  >  Over ons  >  Onze school

De school

De Juliana van Stolbergschool is al een kleine 40 jaar ( vanaf 1973) een begrip in Waalwijk. Op 4 oktober 2013 vond de opening van het nieuwe gebouw plaats. De school maakt deel uit van Stichting Willem van Oranje. De opvang en BSO is in handen van Mikz-kinderopvang. Beide organisaties zorgen samen voor een geïntegreerd aanbod voor opvang en onderwijs.

De school staat in een groene, rustige omgeving op een ruim perceel met een groot plein en een natuurleerspeeltuin waarin de kinderen spelen, leren en ontdekken.

In het gebouw is gekozen voor een uitstraling van rust en ruimte. Al onze sprankelende kinderen zorgen voor een kleurrijk geheel. In het gebouw zijn 4 groepsruimten voor kinderopvang en 14 leslokalen aanwezig. Er is een geïntegreerde ruimte voor buitenschoolse opvang. Ook heeft de school een inpandige gymzaal die gebruikt wordt voor sport en spel als onderdeel van het lespakket van de school, bij activiteiten van de TSO en BSO en wordt bovendien verhuurd aan derden.